logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Jordan Rakei

Ot 09.07.2024 19:30
Hanzas Perons
 
Šovasar Latvijā pirmo reizi uzstāsies Džordans Rakejs (Jordan Rakei), kurš miljoniem klausītāju pazīstams kā producents, vokālists, multiinstrumentālists un mūzikas novators. 9. jūlijā “Grammy” balvas nominants turnejas "The Loop Tour 2024" ietvaros uzstāsies zālē "Hanzas Perons".
 
Viņa spožais un dvēseliskais maigā džeza, foršā fanka, hiphopa un alternatīvās pop mūzikas savienojums ir savaldzinājis gan kritiķus, gan klausītājus jau kopš debijas albuma izdošanas. Rakejs dzimis Jaunzēlandē, uzaudzis Brisbenā, Austrālijā, un galu galā pārcēlies uz Londonu, kur guva ievērojamus panākumus uz muzikālas skatuves. Viņa kontā ir četri albumi – “Cloak” (2016), “Wallflower” (2017), “Origin” (2019) un “What We Call Life” (2021), “Grammy” nominācija un garš koloborāciju saraksts ar pazīstamiem māksliniekiem.
 
Šogad mākslinieks atkal pieteiks sevi – maijā viņš izdos jaunu albumu “The Loop” un dosies Eiropas turnejā. Viņa tūres ģeogrāfija aptvers daudzas pilsētas, kurās tiek novērtēta laba mūzika, no Royal Albert Hall Londonā līdz Rockfeller Music Hall Oslo. Rīga arī nebūs izņēmums.
 
Džordana Rakeja karjera sākās 2013. gadā ar pirmo EP albumu izdošanu, un turpinājās ar “Grammy” balvas nomināciju 2015. gadā par dziesmu "Masterpiece", kas radīta kopā ar Disclosure viņu albumam Caracal. 2016. gadā mākslinieks izdeva savu novatoriskām skaņām pilnu debijas albumu “Cloak”, kam 2017. gadā sekoja otrais albums “Wallflower”. Ar savu trešo darbu “Origin”, kas izdots 2020. gadā, Rakejs demonstrēja jaunu virzienu muzikālajā jaunradē un saņēma par to ārkārtīgi pozitīvas atsauksmes.
 
Strādājot pie sava 2021. gada albuma “What We Call Life”, Džordans sadarbojās ar tādiem māksliniekiem kā Loyle Carner un Tom Misch. “Bija lieliski vienlaikus justies, kā stingri nostiprinājies mūzikas pasaulē, un brīvi eksperimentēt ar savu mūziku,” par šo periodu stāsta mākslinieks.
 
Mūziķa auditorija īpaši pieauga, kad viņš tika uzaicināts izpildīt savas dziesmas NPR projektā Tiny Desk 2020. gada janvārī, īsi pirms pandēmijas sākuma. "Tas bija viens no lielākajiem mērķiem manā dzīvē," mākslinieks saka par šovu, kas tika noskatīts vairāk nekā 1,7 miljonus reižu. Džordans ir ierakstījis arī dzīvās uzstāšanās projektus COLORS un BBC 6 Music.
 
Mākslinieks saka, ka viņš nekad nav izdevis divus vienādus albumus, un viņa jaunais albums “The Loop” nebūs izņēmums. To var dzirdēt jau izdotajā albuma pirmajā dziesmā “Freedom”, kuru ievērojami ietekmēja gospeļu un soulmūzika. "The Loop" ir ārkārtīgi vērienīgs projekts, kas radīts laika posmā, ko raksturo pārmaiņas Džordana Rakeja personīgajā dzīvē un karjerā. Papildus ierastajam drosmīgajam radošajam stilam albumā tiks iekļauti arī elpu aizraujoši orķestra un kora priekšnesumi.

 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Jordan Rakei Ot 09.07.2024 19:30 Hanzas Perons 39.00
Pasākums Jordan Rakei
Datums / Laiks Ot 09.07.2024 19:30
Norises vieta Hanzas Perons
Cena 39.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: līdz 5 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:30
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Hanzas Perons
Vidzemes priekšpilsēta Rīga Latvija
Organizators
THE EVENTS AGENCY SIA
Ganību dambis 22D, Rīga, LV-1045, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103848958
Pasākums Jordan Rakei
Datums / Laiks Ot 09.07.2024 19:30
Norises vieta Hanzas Perons
Cena 39.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Matteo Bocelli PopulārsPopulārsMatteo Bocelli Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Pirkt bbno$ bbno$ Palladium Rīga
Pirkt Maksims Galkins / Максим Галкин Maksims Galkins / Максим Галкин Lielais Dzintars, Liepāja
Pirkt Maksims Galkins / Максим Галкин Maksims Galkins / Максим Галкин Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot