logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Dāvanu karte Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza apmeklējumam

Rīgas Zooloģiskais dārzs
30.00 - 100.00

Dāvājiet iespēju nesteidzīgai atpūtai ģimenes vai draugu lokā, vērojot visdažādākos Rīga ZOO iemītniekus – no staltajām žirafēm un drosmīgajiem lauvām līdz darbīgajām skudrām un krāsainajām zivtiņām!

Dāvanu karte derīga vienu gadu no tās iegādāšanās brīža. Pieejami dažādi dāvanu karšu nomināli.


 

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs ir senākais zooloģiskais dārzs Baltijā, kas lepojas ar to, ka tajā mīt aptuveni 400 dzīvnieku sugu un ap 3000 dzīvnieku. Tā vispārējais stratēģiskais mērķis ir uzturēt vienīgo nacionālo zooloģisko dārzu, izglītot sabiedrību par Latvijas un pasaules faunu un tās aizsardzību, ar kvalitatīvas atpūtas piedāvājumu veicināt veselīgu dzīvesveidu un tūrismu, veikt pētniecību un sniegt ieguldījumu reto un izzūdošo sugu saglabāšanā, vienlaikus nodrošinot augstu labturības līmeni zooloģiskā dārza dzīvniekiem.

 Rīgas Zooloģiskais dārzs ir lieliska vieta, kur baudīt nesteidzīgu pastaigu Mežaparka priežu ielokā, reizē vērojot dzīvniekus un iepazīstot tās iemītniekus tuvāk. To apmeklējot, jums būs iespēja vērot visdažādākos dzīvniekus – no staltajām žirafēm un drosmīgajiem lauvām līdz darbīgajām skudrām un krāsainajām zivtiņām.

Rīga ZOO ir vienmēr priecīgs uzņemt viesus un sniegt jaunas emocijas pastaigā klusā vietā parkā, vērojot un iepazīstot vienmēr mainīgos dzīvniekus no visas pasaules. Zoodārzā katru reizi varēs atrast ko jaunu un iepriekš neredzētu. Dažādi dzīvnieki redzami gan ārā, gan iekštelpu ekspozīcijās – Tropu mājā, Terārijā, Akvārijā un citur.

Atelpai pastaigas laikā iespējams izmantot piknika laukumu, kā arī kāpšanas torni bērnu laukumiņā, uzkodas un atspirdzinājumus un pats galvenais – tīru gaisu meža ielokā dzīvnieku sabiedrībā.

Vairāk par Rīga Zoo uzzini mājaslapā rigazoo.lv

 

Vairāk informācijas: https://rigazoo.lv

Pasākums Norises vieta Cena  
Dāvanu karte Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza apmeklējumam Rīgas Zooloģiskais dārzs 30.00 - 100.00
Pasākums Dāvanu karte Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza apmeklējumam
Norises vieta Rīgas Zooloģiskais dārzs
Cena 30.00 - 100.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Dāvanu kartes vērtība jāiztērē vienā pirkumā, neizmantotā summa netiek atgriezta.
Rīga ZOO dāvanu biļete ir derīga 1 gadu no tās iegādāšanās brīža.

Lai izmantotu dāvanu biļeti:
1) Izvēlies kādu no Rīga ZOO rīkotajiem pasākumiem:
https://www.bilesuserviss.lv/lat/promoters-and-salespoints/promoters/rigas-nacionalais-zoologiskais-darzs-sia/
2) Izvēlies sev vēlamās sēdvietas vai biļešu skaitu;
3) Izvēlies sev ērtāko biļešu saņemšanas veidu;
4) Izvēlies sev ērtāko apmaksas veidu (jāizvēlas pat tad ja dāvanu karte sedz visu summu);
5) Laukā “DĀVANU BIĻETE” ievadi uz tavas biļetes norādīto kodu;
6) Spied “APMAKSĀT”

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Rīgas Zooloģiskais dārzs
Meža prospekts Rīga Latvija
Organizators
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Meža prospekts 1, Rīga, LV-1014, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103032521
Pasākums Dāvanu karte Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza apmeklējumam
Norises vieta Rīgas Zooloģiskais dārzs
Cena 30.00 - 100.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Daudzbērnu ģimeņu diena Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs PopulārsPopulārsDaudzbērnu ģimeņu diena Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot