logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

BNI Haberland tīklošanas rīts

Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu
BNI Haberland ir uzņēmēju grupa, kura apvieno 30+ aktīvus uzņēmumu pārstāvjus, kuru nozares savā starpā nekonkurē.
BNI Haberland grupā ir 6 sadarbības komandas: būvniecība un nekustamais īpašums, finanses un juridiskie pakalpojumi, mārketings, pakalpojumi biznesam & eksports, veselība un skaistums, pasākumi. 
 
Mēs esam uzņēmēju komanda, kas iesaka biedrus saviem biznesa partneriem, klientiem un siltiem kontaktiem, un esam viens otram nodrošinājuši vairāk nekā 5,7 miljonu eiro apgrozījumu kopš grupas dibināšanas.
Darbojoties BNI Haberland, varat paplašināt savu klientu loku kā Latvijā, tā arī ārpus tās, izmantojot BNI kontaktus visā pasaulē un veicinot sava uzņēmuma eksportu.
Pēcpusdienas branča laikā Jums būs iespēja iepazīties ar BNI Haberland biedriem. Jums ir jābūt gatavam pastāstīt par savu pārstāvēto uzņēmumu 30 sekundēs, minot savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, to, kādu  pakalpojumu nodrošināt un, ja meklējat kādu kontaktu, Jums būs iespēja vaicāt savu specifisko prasījumu. 
Zemāk esošajā linkā Jūs varat iepazīties ar BNI Haberland biedriem, kā arī apdomāt par potenciālajām sadarbības iespējām ar mūsu biedriem:
 

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot