logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Start Over festival. Īpašie viesi grupa 'Citi zēni'

Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu

START OVER DIENA

Industrialā mantojuma pērle “VEF KVARTĀLS”, Ūnijas ielā 8K7, Rīgā, ieskandinās vasaras mēnešus ar jaunu tradīciju – START OVER dienas svinēšanu 5. jūnijā no plkst.18:00.

Noslēdz mācību gadu ar enerģisku startu vasarai - VEF KVARTĀLS atzīmēs starptautisko “Start over” dienu, kurā aicināsim ikvienu nesalūzt pie neveiksmēm un zaudējumiem, bet atcerēties, ka katra ķibele mūs padara stiprākus.

Šajā dienā aicināsim uzņēmējus, influencerus, mūziķus, aktīvas personības runāt par savām ķebelēm un kā tās ir veidojušas viņu ceļu uz panākumiem. Iedrošināsim jauniešus celties, iet un darīt, neskatoties uz grūtībām, neveiksmēm un klupieniem ceļā uz mērķi. Ar saviem stāstiem dalīsies sabiedrībā zināmas personības, tādas kā mākslinieks FIŅĶIS, projekta “Bourzma” veidotāji, satura veidotāja un dziedātāja Intrisha,The Spot Centra viens no izveidotājiem Arturs Bigdanovičs jeb Mr Boga, Bungu skolas radītājs, bundzinieks Andžejs Grauds u.c.

Start Over dienas ietvaros savu jauno albumu prezentēs muzikālā apvienība “Viedais fonogrāfs“, kas meklē jaunu sākumu latviešu tautas melodijām, ietērpjot tās mazliet citās skaņu nokrāsās. Albumā iekļauto dziesmu indie folk stilistika, latviešu tautiskā romantisma akcenti rada vasaras saulgriežu laikam raksturīgo skanējumu un aicina uzdziedāt vai uzdejot līdzi. Grupas dibinātājs Arnis Veisbārdis uzskata, ka tieši latviešu folklorā joprojām varam smelties dzīves pamatatziņas un meklēt īsteno latviešu kultūrkodu, tādēļ arī dueta nosaukums izdomāts atbilstoši ironisks.

Vakara turpinājumā uzlādēsim sevi ar pēdējo gadu karstāko jaunumu Latvijas popmūzikas pasaulē – grupu Citi Zēni. Pašpasludinātie repa prinči un 21. gs. popmūzikas dīvas, kuru eksplozīvā dzīvo performanču enerģija un ekscentriskais tēls iekustinās un uzlādēs klausītājus.

Nāc, baudi atmosfēru, gardus dzērienus un ēdienus no food court dalībniekiem un speciāli izveidotā VEF Bāra. Biļetes būs iespēja iegādāties pie ieejas.

Pasākuma laika grafiks:

18:00 – teritorijas atvēršana

18:30 – Start over stāsti no vakara vadītāja Kalvja Troskas, THE SPOT centra pārstāvja, Artura Bigdanoviča, Bungu skolas dibinātāja Andžeja Grauda

19:00 – VIEDAI FONOGRĀFS – sāk savu uzstāšanos ar īsu stāstu par ķibelēm

20:00 – 20:30 – Tehniskā pauze

20:30 – Start over stāsti no dziedātājas un influenceres INTRISHAS, mākslinieka FIŅĶA un projekta BOURZMA pārstāvjiem

21:00 – CITI ZĒNI – sāk savu uzstāšanos ar īsu stāstu par ķibelēm

Par VEF KVARTĀLA aktualitātēm un pasākumiem uzzini www.vefkvartals.lv un https://www.facebook.com/vefkvartals https://www.instagram.com/vefkvartals/ https://www.tiktok.com/@vefkvartals

Papildus informācija:

Karlīne Cercina

Mob.26169449, karline.cercina@vefkvartals.lv

Vairāk informācijas: http://vefkvartals.lv

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot