logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Atcelts - Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson'.

Sv 28.04.2024 19:00
ATTA Centre
Labdien,
 
Informējam, ka Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson', kas bija paredzēts 28.04.2024, ATTA Centrā, tiek atcelts un nenotiks plānotajā vietā un laikā.
 
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un lūdzam sazināties ar organizatoriem pa e-pastu: siaproevent@gmail.com, lai saņemtu naudas atmaksu par iegādātajām biļetēm vai apmainītu biļetes pret tādiem pasākumiem kā Someone Like You The Adele Songbook 03.29.24 vai The Italian Tenors 16.10.2024.
 
Visiem, kas iegādājās biļetes un vēlas tās mainīt uz citiem mūsu pasākumiem, lūdzu rakstiet uz siaproevent@gmail.com, pievienojot biļetes un norādot, uz kuru pasākumu vēlas mainīt.
 
Naudas atmaksas gadījumā, lūgums rakstīt uz siaproevent@gmail.com, pievienojot rakstisku iesniegumu, kurā norādīti rekvizīti un pievienotas iegādātās biļetes. Pieteikumam jābūt rakstītam un parakstītam manuāli vai elektroniski.
 
 

Pasaulē slavenākais skatuves dubultnieks Maikls Džeksons Rīgā uzstāsies pirmo reizi!

2024. gada 28. aprīlī ATTA CENTRĀ uzstāsies pasaulē slavenākais popmūzikas karaļa atveidotājs Serhio Kortess. Ideāls Maikla Džeksona iemiesojums sniedz koncertšovu ar dejotājiem un ansambli. 2024. gadā apritēs 15. gadadiena kopš paša popmūzikas karaļa nāves.

“Live Tribute Show: Michael Jackson” atdzīvina slavenā mākslinieka slavenākos hitus unikālajā Serhio Kortesa tēlā: “Bad”, “Smooth Criminal”, “Thriller” utt. Serhio Kortess pēc izskata ir ārkārtīgi līdzīgs Džeksonam, balss un kustību tembrs, ko māksliniece gadu gaitā slīpējusi un pilnveidojusi. Džeksona fani visā pasaulē viņu uzskata par labāko popmūzikas karaļa atdarinātāju. Ievērības cienīgi ir arī Kortesa skatuves tērpi, kas atdarina Džeksona slavenāko priekšnesumu tērpus.

Divu stundu garais "Live Tribute Show: Michael Jackson" izrādījās ļoti populārs visā pasaulē un tiek uzskatīts par augstākā līmeņa veltījumu Džeksonam. Serhio Kortess no Spānijas arī tikās ar popmūzikas karali klātienē, un tiek ziņots, ka Džeksonu ģimene viņu nolīga kā dubultnieku, lai apmānītu paparaci.

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Atcelts - Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson'. Sv 28.04.2024 19:00 ATTA Centre
Pasākums Atcelts - Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson'.
Datums / Laiks Sv 28.04.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Der zināt
 
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 8.47% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Kavējus zālē neielaiž!
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 0 gadu vecuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 17:30
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
ATTA Centre
Krasta iela 60 Rīga Latvija
Organizators
PRO EVENT SIA
Ojāra Vācieša 30-3, LV-2163, Carnikava,
Vien. Reģ. Nr.: 40203191908
Pasākums Atcelts - Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson'.
Datums / Laiks Sv 28.04.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt International Choreographers Competition 'Best Show 2024' PopulārsPopulārsInternational Choreographers Competition 'Best Show 2024' ATTA Centre
Pirkt Superwoman Forum Rīga Superwoman Forum Rīga ATTA Centre
Pirkt Monalisa. The Mega party Monalisa. The Mega party - ATTA Centre
Pirkt Minecraft pret Brawl Stars Minecraft pret Brawl Stars ATTA Centre
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot