logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Iļja Kolmanovskis, Ivans Šiškins. Ceptie fakti. Kā ēst gaļu. Zinātniski gastronomisks šovs Rīgā

Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu

7. decembrī, plkst. 15:00

Iļja Kolmanovskis, Ivans Šiškins

Ceptie fakti. Kā ēst gaļu

Zinātniski gastronomisks šovs Rīgā

 

Dalāmies ar jums negaidītiem faktiem par gaļu, kas var jūs pārsteigt.

Mēs šo tēmu izvēlējāmies ne nejauši, jo aicinām jūs uz pilnīgi jauna formāta tikšanos!

Vakara centrā – izcilais šefpavārs Ivans Šiškins, kurš agrāk bija zinātnieks (bet, kā zināms, bijušo zinātnieku nemēdz būt), tāpēc viņš turpina nepārtraukti pētīt un eksperimentēt.

Kopā ar viņu – biologs Iļja Kolmanovskis, kurš lasīs lekciju un izskaidros mums zinātniskos faktus.

Šoreiz mēs pētīsim gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus.

Mēs bieži dzirdam no ārstiem, ka mums vajadzētu lietot mazāk dzīvnieku izcelsmes pārtikas un vairāk augu valsts produktu.

Un mums radās doma – bet kas, ja mēs pret šādiem produktiem izturētos kā pret īpašu delikatesi?

Kaut ko, ko ēdam reti, bet, ja jau ēdam, tad tas jāpārvērš neticamā piedzīvojumā.Mēs runāsim par fiziku, ķīmiju, bioloģiju šo produktu meklējumos un, protams, par to pagatavošanu.

Šis zinātniski–kulinariskais šovs saucas „Ceptie fakti. Kā ēst gaļu“, tas sāk savu pasaules tūri un drīz notiks daudzās pilsētās!

Nāciet – mēs jūs gaidām!

 

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot