logo
Select period
Search from map
Menu

Yungblud - Sigulda

Tu 04/06/2024 20:00
Siguldas pilsdrupu estrāde
 
Gen Z ikona, mūsdienu jauniešu balss un īsta roka zvaigzne YUNGBLUD vasaras sākumā uzstāsies Siguldā.
 
Vasaras rokmūzikas koncertu sezona sāksies 4. jūnijā, kad mūzikas aģentūra “8 Days A Week” piedāvā Anglijas roka zvaigznes YUNGBLUD koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.
 
Baumas, kas klīdušas jau vairākas nedēļas, beidzot ir oficiāli apstiprinātas: kvalitatīvas mūzikas aģentūra “8 Days A Week” uz Latviju un Lietuvu atvedīs vēl vienu mūsdienu simbolu – Z paaudzes ikonu YUNGBLUD. Gaidāmais koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē ir pirmā YUNGBLUD uzstāšanās Latvijā, un tai 5. jūnijā sekos koncerts Viļņā. Šis neapšaubāmi ir viens no aizraujošākajiem un pārdrošākajiem vārdiem vasaras koncertu kalendārā.

Iepriekšpārdošanā biļetes vienmēr ir lētākas! Biļešu tirdzniecība uz YUNGBLUD koncertu Siguldā sāksies piektdien, 2. februārī, bet uzticīgākie YUNGBLUD fani, kas ir pieteikušies Biļešu Servisa jaunumiem, var saņemt kodu un ietaupīt jau šodien. Biļetes ar kodiem ir ierobežotā daudzumā, tāpēc pasteidzies! Biļetes kļūs dārgākas! Kodi būs derīgi ļoti ierobežotu laiku – līdz 2. februāra pl. 9:00.

YUNGBLUD (īstajā vārdā Dominiks Ričards Harisons) jau šobrīd ir ikona un paraugs citiem Z paaudzes mūzikas radītājiem. Viņa dumpīgā personība, neticamā enerģija un rokenrols ir sapulcējuši fanātisku fanu armiju. YUNGBLUD fanu kopienai pat ir nosaukums – “Melno siržu klubs”. Nav brīnums, ka fani jūk prātā pēc viņa visā pasaulē un atbalsta vistrakākās idejas.

Anglijā, Jorkšīrā, dzimušais multiinstrumentālists ģitāru pirmo reizi rokās paņēmis jau 2 gadu vecumā un 10 gadu vecumā sācis rakstīt pats savas dziesmas. Savā izpildījumā mākslinieks apvieno tādus žanrus kā roks, ska, metāls un alternatīvie žanri, tādējādi viņa skanējums kļūst patiesi unikāls. YUNGBLUD savā mūzikā runā par mūsdienu sabiedrībai būtiskām tēmām, apspriežot daudzus tabu jautājumus, par kuriem citi mākslinieki izvairās runāt. Viņš pauž savas paaudzes galvenās bažas un izmanto mūziku, lai apvienotu un dotu spēku mūsdienu jaunatnei.
 
YUNGBLUD saka, ka viņa mērķis ir radīt mūziku, kas ikvienam liks justies droši – vienalga, kāda katram reliģija, rase vai seksuālā orientācija. Šo enerģiju pavisam noteikti var just viņa koncertos – brīvība, drošība un eiforija apņem ikvienu koncerta apmeklētāju.
 
Mūzikas žurnāls “Rolling Stone” YUNGBLUD raksturo šādi: “Viņam ir viens no šī gadsimta izteiktākajiem roka vokāliem, un dzīvais izpildījums koncertos ir ārkārtīgi magnētisks – viņš ir īsts Tasmānijas poproka velns.” “Mīli viņu vai ienīsti, taču YUNGBLUD nenoliedzami izstaro to, kādam ir jābūt Z paaudzes rokmūziķim.”
 
YUNGBLUD jaunākais – trešais – studijas albums “YUNGBLUD” iesāk jaunu aizraujošu ēru mākslinieka karjerā. Kritiķu atzinīgi novērtētais albums ieguva 1. vietu sešās valstīs, un pašlaik tam jau ir vairāk nekā 423 miljoni straumējumu kopš tā izlaišanas 2022. gada 2. septembrī. YUNGBLUD tikko ir pabeidzis uzstāšanos izpārdotās arēnās Apvienotajā Karalistē savas turnejas “YUNGBLUD – The World Tour” pirmajā posmā. Nākamajās nedēļās YUNGBLUD uzstāsies Eiropā, Dienvidamerikā un ASV.

YUNGBLUD ir sadarbojies ar dažādiem pasaulslaveniem mūziķiem – Avril Lavigne, Machine Gun Kelly, Travis Baker, Halsey un Oli Skypes (no grupas Bring Me The Horizon). YUNGBLUD jaunākais singls When We Die (Can We Still Get High?) tapis kopā ar vienu no šī brīža aktīvākajiem māksliniekiem repa mūzikā – Lil Yachty – un piedāvā iepriekš nedzirdētu mūzikas skanējumu.
 
Tiem, kuri vēl nav apmeklējuši nevienu YUNGBLUD koncertu, pats YUNGBLUD tos raksturo šādi: “Daudz enerģijas, laimes, solidaritātes un rozā zeķu. Es gribu, lai mani koncerti ir vieta, kur cilvēkiem atnākt un pilnībā atbrīvoties. Es gribu, lai cilvēki var būt tik autentiski, cik vien iespējams. Galvenais – esi tu pats un baudi!”
 

More information: http://www.8dw.lt

Event Date / Time Venue Price  
Yungblud - Sigulda Tu 04/06/2024 20:00 Siguldas pilsdrupu estrāde 50.50
Event Yungblud - Sigulda
Date / Time Tu 04/06/2024 20:00
Venue Siguldas pilsdrupu estrāde
Price 50.50
Good to know
Ticketing service fee 1.20 € (including VAT 21%) will be applied for each ticket.
Tickets are apllied with Agent fee 1.00 EUR!
 
Age limit to the event: there is no age limit, but under 18s must be accompanied by an adult
Event language: english
Free entrance to the event: up to 6 years old persons, without separate seat
Doors open: at 18:00
Event length: ~3h
Location for the disabled in a wheelchair: yes
Discounts for the disabled in a wheelchair: no 

The ticket distributor only acts as an intermediary. If the event does not take place or is postponed, the event organizer, not the ticket distributor, assumes responsibility for the refund of the tickets purchased.
Venue
Siguldas pilsdrupu estrāde
Pils iela 18 Sigulda Latvia
Promoter
8 Days A Week Agency, UAB
8 Days A Week Agency, UAB
AltSpace building, Islandijos str. 6, LT-01117, Vilnius
Reg. no: 305527276
Event Yungblud - Sigulda
Date / Time Tu 04/06/2024 20:00
Venue Siguldas pilsdrupu estrāde
Price 50.50
Same promoter Same venue
Buy ticket Jungle - European Tour 2024 PopularPopularJungle - European Tour 2024 Siguldas pilsdrupu estrāde
Buy ticket Devendra Banhart - Rīga. Summer Tour 2024 Devendra Banhart - Rīga. Summer Tour 2024 Hanzas Perons
Buy ticket Jessie Ware - Sigulda Jessie Ware - Sigulda Siguldas pilsdrupu estrāde
No results have been found for your request.
Loading...
Reload