Gaļas meistarklase restorānā Meat Chef
Meat Chef šefpavāra Kaspara Jansona vadītā meistarklases ir vakariņas brīvā atmosfērā, kuru laikā runāsim par gaļas veidiem, pagatavošanas metodēm un, protams, degustēsim vislabākās kvalitātes liellopu. Jūs uzzināsiet kā izvēlēties, sagatavot, sadalīt, pagatavot un pasniegt gaļu, lai jūs varētu to no jauna atkārtot arī mājās un pārsteigt savu ģimeni un draugus.
Vakara gaitā nobaudīsim piecu ēdienu ēdienkarti, kuras pamatā būs Latvijā bioloģiski audzēta liellopu gaļa. Klāt pasniegsim pieskaņotus dzērienus.
Meistarklasi vada šefpavārs Kaspars Jansons
Sākums: plkst. 17:00
Vietu skaits: 12
Cena: 95euro
Iegādājoties biļeti, lūdzu, veikt rezervāciju.
Lai veiktu rezervāciju, sazinieties: info@meatchef.lv vai pa tālruni 26024993 (Edgars)
Vakara gaitā nobaudīsim piecu ēdienu ēdienkarti, kuras pamatā būs Latvijā bioloģiski audzēta liellopu gaļa. Klāt pasniegsim pieskaņotus dzērienus.
Meistarklasi vada šefpavārs Kaspars Jansons
Sākums: plkst. 17:00
Vietu skaits: 12
Cena: 95euro
Iegādājoties biļeti, lūdzu, veikt rezervāciju.
Lai veiktu rezervāciju, sazinieties: info@meatchef.lv vai pa tālruni 26024993 (Edgars)
Vairāk informācijas: http://meatchef.lv
Pasākums | Datums / Laiks | Norises vieta | Cena | |
---|---|---|---|---|
Gaļas meistarklase restorānā Meat Chef | Ce 30.03.2023 17:00 | MEAT CHEF | 95.00 |
Pasākums | Gaļas meistarklase restorānā Meat Chef |
---|---|
Datums / Laiks | Ce 30.03.2023 17:00 |
Norises vieta | MEAT CHEF |
Cena | 95.00 |
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts