Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Gastronome šefpavārs aicina uz Jūras velšu festivāla vakariņām ar salīdzinošo degustāciju.
23. un 24.oktobrī plkst. 18:00 Gastronome Grilbārā jūras velšu cienītāji atklās sev jaunas garšas!
Salīdzinošajā degustācijā Jums būs unikāla iespēja baudīt lielisku vakaru, malkot labu vīnu, salīdzināt un iepazīt:
- Garšas īpašības dažāda izmēra un izcelsmes astoņkājiem, tintes zivīm un kalmāriem;
- Uzzināt kā viegli pagatavot jūras delikateses.
- Garšas īpašības dažāda izmēra un izcelsmes astoņkājiem, tintes zivīm un kalmāriem;
- Uzzināt kā viegli pagatavot jūras delikateses.
Vakariņu ēdienkarte
Salīdzinošā astoņkāju, kalmāru un tintes zivs degustācija.
Festivāla uzkodu TRIO
Japānas zivs Hamači karpačo
Astoņkāja karpačo
Lēni gatavots Aļaskas savvaļas lasis un viegli kūpināts Skotijas laša muss
Astoņkāja karpačo
Lēni gatavots Aļaskas savvaļas lasis un viegli kūpināts Skotijas laša muss
Zupa
Argentīnas garneļu zupa ar brokoļiem un svaigiem spinātiem
Pamatēdiens
Zilā tunča steiks , Amerikas jūras ķemmītes un mazie kalmāri ar balto sparğeļu biezeni, trifeļeļļu, apelsīnu biezeni un seleriju sakņu žuljenu
Deserts
Marcipāna, lazdu riekstu un saldējuma kūka ar svaigām ogām
Pievērsiet uzmanību, ka iepriekšēja galdiņu rezervācija ir obligāta arī pēc biļešu iegādes.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu cena: 75 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 670 196 19
Vakariņu cena: 75 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 670 196 19
Vairāk informācijas: http://mc2.lv/lv/news/2020/10/
Pasākumi